miercuri, 1 septembrie 2010

VIATA ESTE AICI SI ACUM

 Nu exista nimic care sa poarte eticheta "ADEVAR"; adevarul nu este un lucru pe care il vei putea gasi intr-o buna zi intr-o cutie, si pe care, deschizind-o, sa exclami uimit: "Fantastic! Am gasit adevarul!" Nu exista o astfel de cutie.(OSHO)

FEMEILE SI BARBATII SI FRICA DE INTIMITATE–OSHO

 

femeile si barbatii si frica de intimitate from octavian tiganus on Vimeo.
Nu esti niciodata multumit cu ceea ce esti si cu ceea ce ti-a daruit existenta, deoarece atentia ta se indreapta intotdeauna spre altceva. Ai fost plasat acolo unde natura nu a planuit sa fii. Nu te indrepti sprerealizarea propriului tau potential. Tu incerci sa fii ceea ce vor altii sa fii, insa acest lucru nu te va putea multumi niciodata. Iar cind apare nemultumirea, logica iti spune: "Poate ca ceea ce ai nu este suficient; straduieste-te sa obtii mai mult!" Atunci incerci sa obtii mai mult, incepi sa cauti. Si toata lumea apare cu o masca zimbitoare, toata lumea zimbeste fericita, astfel incit fiecare vrea sa-i pacaleasca pe toti ceilalti. Si tu porti, la rindul tau, o masca, astfel incit ceilalti cred ca esti ceva mai fericit; iar tu, la rindul tau, ai impresia ca ei sunt mai fericiti. Iarba pare a fi mai verde in curtea vecinului. El priveste insa iarba din curtea ta; pentru el aceasta este mai verde. Ea pare efectiv mai verde, mai mladie, mai frumoasa. Acestea sunt iluziile pe care le creeaza distanta. Cind te apropii insa mai mult, incepi sa vezi ca nu este chiar asa. Dar oamenii ramin la distanta unii de altii. Chiar si prietenii, chiar si iubitii, se tin unul pe altul la distanta; o apropiere prea mare ar fi periculoasa, s-ar putea ca ei sa vada ceea ce esti in realitate. Iar eroarea isi are sursa in chiar modul in care pui problema, astfel incit - orice ai face - nefericirea te va urma. Vezi pe cineva care dispune de multi bani: iti vine imediat ideea ca banii reprezinta cauza fericirii. Priveste la acest om! Cit de fericit pare sa fie! Asa ca alergi dupa bani. Un altul este mai sanatos; alergi dupa sanatate! Un altul face altceva si arata foarte multumit - il urmaresti! Dar de fiecare data e vorba de celalalt.(Osho)

A FACE DRAGOSTE ESTE O EXPERIENTA SACRA-OSHO

 

Asta va crea maturitate ambilor parteneri,si maturiatea va elibera inteligenta reprimata constienta,iubirea,compasiunea. si va da la o parte gelozia,mania,ura. Acesta va aduce schimbări enorme în voi.Aceste schimbari vor fi dovada că sunteţi pe drumul cel bun.




  Atunci cind te nasti, nu esti un copac, ci o saminta. Trebuie sa cresti, trebuie sa ajungi la o inflorire, iar aceasta inflorire va fi multumirea ta, implinirea ta. Aceasta inflorire nu are nimic de-a face nici cu puterea, nici cu banii, nici cu politica. Nu are legatura decit cu tine, cu evolutia ta personala.(OSHO)

Motivul pentru care oamenii vorbesc mereu despre adevar este clar. In inima lor exista o sete dupa adevar, le este rusine ca nu sunt in posesia acestui adevar si, de aceea, vorbesc despre el. Insa acestea nu sunt decit cuvinte. Faptul de a trai in conformitate cu ele este prea periculos, riscul este prea mare. La fel se intimpla si cu libertatea. Toti oamenii doresc libertate de exprimare, insa nimeni nu este cu adevarat liber. Si nimeni nu doreste sa fie cu adevarat liber, deoarece libertatea aduce cu sine responsabilitatea; ea nu vine singura. Iar faptul de a fi dependent este simplu; in acest caz raspunderea nu iti revine tie, ci persoanei de care esti dependent. Oamenii au adoptat deci un mod de viata schizofren. Ei vorbesc despre adevar si despre libertate, insa traiesc in minciuna si sclavie... Iar lanturile robiei sunt numeroase, deoarece faptul de a fi sclavi va face sa fiti eliberati de raspundere. Un om care doreste sa fie liber trebuie sa accepte responsabilitati imense. El nu isi poate arunca raspunderea pe umerii nimanui. Indiferent ce face, indiferent ce este, raspunderea ii revine in intregime.(OSHO)

Alte filme cu OSHO cu subtitrare in limba romana
Nota:Filmele de pe www.dotsub.com unele se deschid doar daca sunteti inregistrati si logati.
 

Psihologii nu cunosc nimic despre ei insisi-Osho
Visele sunt viata netraita
Danseaza,canta,scufunda-te in meditatie
Meditatie pentu oamenii contemporani
http://dotsub.com/view/33079e03-f37d-4b6f-9aa6-0463158420bb
Dumnezeu nu este o solutie-ESTE O PROBLEMA
Calea vietii mele nu este o filosofie
http://dotsub.com/view/fe529e1f-825a-42d9-8862-fc92ae6ca780
Oricine iti vinde sisteme de credinta este inamicul  tau
Un Buddha totdeauna va fi inteles gresit2
Nu folositi aceasta planeta ca o sala de asteptare
Meditatia este un fenomen foarte simplu
Iubirea si ura sunt acelasi lucru
 Zen-Arta evadarii din roata vietii si a mortii
Pentru ce e nevoie de natiuni?
Traiesc spontan
Sunt o amenintare cu siguranta
Daca oamenii sunt fericiti nimeni nu-i poate atrage in razboi
Trezind lumea
Vanzand fericire
Dragosteateste ca o  briza de primavara
http://www.youtube.com/watch?v=9q2sHYPLdJY
&feature=more_related
 





BOB THURMAN - Toţi putem fi Buddha

 

În lumea noastră hiper-conectată, putem afla orice, oricând.
Şi această iluminare în masă, spune omul de ştiinţă budist 
Bob Thurman, este primul pas spre a fi Buddha.



Aforisme-Ramana Maharishi 
 
 -Fii atent la prezent.Viitorul va grija de el singur.
-Afla ce este imediat,intim in loc sa incerci ce se afla departe si necunoscut.
-Fericirea este natura ta.Nu este gresit sa o cauti.Ceea ce este gresit sa o cauti inafara cand de fapt se afla in interior.
-Fericirea este .Nu exista cineva care experimenteaza fericirea.Tu si Fericirea sunteti Una.
-Ceea ce nu reusesti sa cunosti prin explicatii indelungate timp de ani de zile,poate fi cunoscut intr-o singura clipa de tacere sau in fata tacerii.
-Eu pur si simplu ’’Sunt’’, nu aceasta sau aceea,un lucru sau altul cu anumita denumire.
-Intrebarea :Cine sunt eu ?; aduce mintea in interior si devine calma.
-Continuand sa cauti ce este mintea duce la transcederea ei.
-Cand mintea este lasata sa nu se mai agate de ceva devine linistita.
-Intreaga Vedanta este continuta in doua afirmatii biblice :’’Eu Sunt Cel ce Sunt’’ si’’Fii linistit si cunoaste ca Eu Sunt Dumnezeu’’.
-Sinele nu poate fi gasit in carti.Trebuie sa cauti Sinele chiar in interior.
-Tu si cu mine suntem Unul.Ceea ce am realizat eu cu siguranta este posibil pentru toti.
-Lasa grijile sa zboare,intoarce-te in interior si afla Pacea.







Din intelepciunea Maestrilor


Nenorocirea omului este aceea ca incearca sa faca imposibilul; incearca sa forteze inima sa slujeasca mintea, ceea ce este imposibil. Acesta este haosul tau, confuzia in care te afli.

 Nu ne-a interesat niciodata care sunt radacinile iubirii, ci ne-au interesat doar roadele ei. Le spunem oamenilor sa fie non-violenti, sa fie plini de compasiune, sa fie atit de plini de iubire incit sa-si iubeasca pina si dusmanii, pina si vecinii. Vorbim despre fructe, insa nimeni nu este interesat de radacini. Adevarata problema este:" de ce nu suntem fiinte iubitoare?" Nu este vorba de a fi plini de iubire fata de o persoana sau alta, fata de un prieten sau un dusman; problema este daca suntem plini de iubire, in sine. Va iubiti propriul corp? V-ati interesat vreodata de el astfel incit sa il atingeti cu o miscare usoara, mingiindu-l? Va iubiti pe voi insiva? Gresiti si este nevoie sa va indreptati. Sunteti pacatosi si trebuie sa va transformati in sfinti. Cum ati putea sa va iubiti pe voi insiva? Nu sunteti in stare nici macar sa va acceptati pe voi insiva asa cum sunteti. Acestea sunt radacinile! Florile artificiale nu se ofilesc niciodata; iubirea artificiala este permanenta. Floarea autentica nu este permanenta;ea se schimba de la o clipa la alta. Astazi este aici, dansind in bataia vintului, a soarelui si a ploii; miine va disparea. Ea a disparut la fel de enigmatic cum a aparut. Iubirea autentica este ca o floare adevarata.


 Intelect inseamna gindire, in timp ce constienta este descoperita intr-o stare de ne-gindire, intr-o liniste atit de deplina incit nu mai sunteti deranjati de miscarea nici unui gind. In acea tacere, descoperiti faptul ca fiinta voastra intima este la fel de vasta ca si cerul. Faptul de a o cunoaste este ceva care merita cu adevarat sa fie experimentat, restul cunostintelor acumulate de voi nu reprezinta decit reziduuri. Cunostintele va pot ajuta, va sunt utile, insa nu duc la o transformare a fiintei voastre. Ele nu va pot conduce la implinire, la multumire, la iluminare. Ele nu va pot conduce intr-un punct in care sa puteti spune: "Am ajuns acasa".


 .Omul a uitat cine este cu adevarat. El este aproape hipnotizat de o anumita idee despre sine insusi, pe care o poarta cu sine toata viata, fara sa stie ca nu este el, ci numai umbra sa. Iar aceasta umbra nu poate cunoaste nici un fel de implinire.


 Este necesara numai putina atentie pentru a vedea: viata este - cu adevarat - un urias hohot de ris. Cei care devin tacuti si fericiti se alatura acestui hohot de ris. Mesajul meu este risul. Nu va cer sa va rugati, va cer sa gasiti momente, situatii, in care sa puteti ride din toata inima. Risul va deschide o mie si unul de trandafiri in interiorul tau.


 Credinta este ceva foarte palid. Fiecare este credincios - unul este hindus, altul mahomedan, altul crestin. Credinta are toate marimile, formele, culorile - iti poti alege. Si nu trebuie sa platesti nimic. De obicei primesti credinta odata cu laptele mamei, scutita de orice taxa.


 Sunteti capabili sa treceti dincolo de dualitatea iubire-ura. In prezent ele merg mina in mina. Uriti aceeasi persoana pe care o iubiti, astfel incit dimineata este ura, iar seara este iubire - este ceva foarte confuz. Nici voua nu va este clar daca iubiti sau uriti persoana respectiva, deoarece faceti, in momente diferite, ambele lucruri. Acesta este insa modul de a functiona al mintii; ea functioneaza prin contradictii. Evolutia are loc in acelasi fel: prin poli opusi; insa in cadrul existentei ei nu sunt poli opusi, ci complementari.


 Mintea este ca un copac: intrebarile cresc, la fel ca si frunzele. Daca tai o frunza, copacul o va inlocui cu alte trei frunze, cel putin. Asa procedeaza un gradinar pentru a indesi frunzisul. Mintea este foarte productiva din punctul de vedere al intrebarilor. Ea produce numai intrebari. Iar fiecare raspuns va fi schimbat de catre minte in sute de intrebari. Nici un raspuns nu va reusi sa opreasca mintea.


 Ceea ce a facut barbatul, de sute de ani, femeii, este pur si simplu monstruos. Ea nu poate sa se considere egala cu barbatul. Iar conditionarea ei este atit de profunda incit chiar daca i se spune ca este realmente egala, nu va crede acest lucru. Aceasta idee i-a patruns in adincurile mintii, iar conditionarea a devenit propria ei convingere; ea crede ca este inferioara in forta fizica si in calitati intelectuale. Iar barbatul care a adus femeia in aceasta stare, nu o poate iubi. Iubirea poate exista numai intre egali, intre prieteni.


 A trai fara perspectiva viitorului reprezinta cel mai mare act de curaj. Numai lasii traiesc in viitor. Trecutul omenirii este plin de asemenea acte de lasitate. Omenirea nu a trait in prezent, ci in viitor: "Toate acestea vor avea loc miine". Cu aceasta speranta au trait si au murit oamenii. Ceea ce asteptau ei nu s-a intimplat niciodata; l-au asteptat, de fapt, pe Godot. Prezentul a ramas neexplorat, netrait - si el este singura realitate care exista.


 Modul de gindire conform caruia copiii sunt proprietatea voastra, este gresit. Ei au luat nastere prin intermediul vostru, insa nu va apartin. Voi aveti un trecut; ei au doar viitor. Ei nu-si vor trai viata in conformitate cu ideile voastre. Daca ar trai in conformitate cu ele, ar insemna sa nu traiasca aproape deloc. Ei trebuie sa-si duca viata in acord cu ei insisi, in libertate, pe deplin responsabili, infruntind toate pericolele si obstacolele ce le ies in cale.


 Sa nu te gindesti niciodata ca trebuie sa te indrepti catre ceva anume. Gindeste-te ca trebuie sa te transformi pe tine insuti aici. "Acolo" nu este decit o viclenie a mintii, care incearca sa te pacaleasca. Mintea te face sa fii interesat de lucruri aflate departe, altundeva, astfel incit sa te indeparteze de ceea ce este aici. Iar cind atentia ta este "aici", ea este "acolo". Si nu poti fi niciodata acolo. Trecind de ici-colo te vei obisnui sa privesti intotdeauna in alta parte, astfel incit, oriunde ai ajunge, acel lucru nu se va mai afla in centrul atentiei tale; tinta ta se va indrepta spre altceva. In India exista o veche zicala: "Diya tale andhera" / "Spatiul aflat sub lampa este intunecat". Lampa isi raspindeste lumina peste tot in spatiu, dar chiar sub ea este intuneric. La fel se intimpla si cu fiinta umana. Poti sa vezi totul, sa privesti peste tot in jur, insa nu esti capabil sa vezi unde esti, cine esti. Anuleaza deci toate biletele pe care le-ai rezervat! Nu trebuie sa mergi niciunde, simplul fapt de a te afla aici este pura beatitudine. Inchide ochii pentru a vedea realitatea lui "aici". "Atunci" si "acolo" sunt pure fictiuni. "Aici" si "acum" sunt singurele realitati.


 Tu nu esti ambalajul, ci continutul. renuntarea la ambalaj si descoperirea continutului este intregul proces al iluminarii.


 Nevoia imperioasa a fiecaruia este de a fi aprobat si recunoscut. Mentalitatea generala are la baza ideea ca, pina cind nu suntem recunoscuti, suntem niste anonimi si nu valoram nimic. Nu munca noastra este importanta, ci recunoasterea ei. Aceasta inseamna a pune caruta inaintea boilor.

Munca noastra ar trebui sa fie o bucurie in sine. Trebuie sa lucrezi nu pentru a fi recunoscut, ci pentru ca iti place sa fii creativ. Iti place munca doar de dragul muncii. Trebuie sa muncesti numai daca iti place. Nu cere si nu astepta nici o apreciere. Daca ea vine, nu ii da o importanta prea mare. Daca nu vine, nu te gindi la ea. Implinirea ta trebuie sa se gaseasca in insasi munca ta.

Nefericirea va hraneste ego-ul, de aceea vedeti atit de multe fiinte nefericite in lume. Baza nefericirii, esenta ei, este ego-ul. 









Omar Khayyam atat de vechi si totusi actual


 "Sa ai putini prieteni. Din tine nu iesi.
Caci prea des falsitatea credinta ne-o înfrânge.
Când ti se-ntinde-o mâna, înainte de-a o strânge,
Gândeste-te ca poate te va lovi-ntr-o zi."

"Sa nu-ti dezvalui taina din suflet celor rai,
Nebunilor, nu spune durerea niciodata,
In zâmbet sa te ferici de toti semenii tai.
Nadejdile, ascunse sa-ti stea de lumea toata"

O-nchipuire-i lumea din năluciri de fum.
Un loc vrea fiecare pe scenă să ocupe.
Tu află adevărul din adâncimi de cupe:
Că totul pendulează între miraj şi scrum.

Pe drumul Cunoştinţei, spre fascinanta Meccă,
Vor toţi să meargă. Unii îl cată ceas de ceas.
Că l-au aflat zic alţii. Dar într-o zi un glas
Are să strige: "Nu e nici drum şi nici potecă!"

Viaţa se grăbeşte, rapidă caravană.
Opreşte-te şi-ncearcă să-ţi faci intensă clipa.
Nu mă-ntrista şi astăzi, făptură diafană,
Mai toarnă-mi vin! Amurgul m-atinge cu aripa…

Bea vin! în el găsi-vei Viaţa-fără-moarte.
Pierduta tinereţe din nou ţi-o va reda,
Divinul timp al rozei şi-al inimii curate!
Trăieşte-ţi clipa dată! Căci clipa-i viaţa ta!

Grăbite ca şi apa şi repezi ca un vânt
Ce-aleargă prin pustiuri, fug zilele-mi puţine.
Şi totuşi douâ zile indiferente-mi sunt:
Ziua de ieri şi ziua care-o să vină mâine.

Nu depăşi prezentul cu gândul! Ştii tu oare
Măcar dacâ-ai să termini cuvântul început?
Mâini poate deja fi-vom asemeni celor care
De şaptezeci de veacuri în neant au dispărut

În parfumatul prier, când - beată de iubire -
Tu îmi întinzi paharul, eu uit ziua de mâine.
De m-aş gândi atuncea la rai şi mântuire,
N-aş preţui, iubito, mai mult decât un câine

Se-ntoarce anotimpul suav al tinereţii.
Mi-e dor de vinu-acesta în care înfloresc
Surâsurile toate. Chiar aspru-l preţuiesc.
Nu mă certaţi. E aspru, căci, are gustul vieţii.

Nu caut nici minciună nici adevăr viclean.
Dar veşnic s-în cătarea de vin trandafiriu.
Mi-e părul alb, prieteni. Am şaptezeci de ani.
Vreau să mă bucur astăzi. Mâini - poate-i prea târziu.


sursa;Omar Khayyam - Rubayate / Catrene





...suntem doar figuri si... cam atat


Gandestete la orice om de pe lumea asta si vei vedea,fara nici un fel de dubiu,ca,indiferent de cine sunt ei,sau indiferent de ce cred despre ei insisi,rezultatul a ceea ce fac este intotdeauna acelasi:figuri fara noima in fata oglinzii.(Carlos Castaneda)



Nu contez decat eu = Iubire


Iubesc aceste 2 cuvinte ‘’nu conteaza’’ e magic si rastoarna toate regulile.Tocmai ai incheiat o relatie:nu conteaza. Tocmai ai reusit un proiect: nu conteaza!Tocmai nu mai ai nimic sau ai totul:nu conteaza!Orice ar fi! Este uimitor!Tu contezi.Atat. A te iubi pe tine mai presus de orice si oricine.A avea incredere totala in tine. In ceea ce esti si ceea ce reprezinti dincolo de functii, kilograme, statut social, diplome, varsta..dincolo de tot si toate.(Din analele noii energii)



Iubirea nu are imagini.culoare,forma,sunet...etc.


 Cand sunteti prezenti in acest moment, voi intrerupeti continuitatea povestii voastre - trecutul si viitorul. Atunci apare inteligenta adevarata si bineinteles iubirea! Singurul mod prin care iubirea poate veni in viata voastra nu este prin forma, ci prin spatiul interior fara margini care este Prezentul. Iubirea nu are forma! (Eckart Tolle)







CELE ZECE LEGAMINTE IN NOUL PAMANT COMENTATE DE TOBIAS


1.)Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau!Sa nu pui niciodata pe un altul, inaintea mea!SHAUMBRA: Sfinte Moise! (Tobias si audienta rad in hohote)TOBIAS: Legamantul Energiei Noi este chiar simplu – voi sunteti Dumnezeu, de asemeni! Voi sunteti Dumnezeu, de asemeni. Voi sunteti el. Nu exista vreun tata in rai sau altceva. Voi sunteti creatorul. Voi sunteti Dumnezeu, de asemeni. Este atat de simplu si este un legamant, un legamant ca Spiritul se afla déjà aici si déjà se afla in interiorul vostru.

2.)Sa nu te rogi la idoli falsi!SHAUMBRA: Sfinte Moise! (Tobias si audienta rad in hohote)TOBIAS: Legamantul din Energia Noua este ca voi aveti toate uneltele in voi. Nu trebuie sa le cautati altundeva – aveti toate uneltele. Nu trebuie sa venerati cristalele si nu trebuie sa ciopliti statui ale lui Dumnezeu. Puteti admira frumusetea lucrurilor de pe Pamant, insa déjà aveti toate uneltele in interior. Nu cautati inafara, deoarece ele exista in voi!

3)Sa nui iei numele lui Dumnezeu in desert/ras!SHAUMBRA: Sfinte Moise TOBIAS: In Noua Energie – iubeste-te si respecta-te! Iubeste-te! Nu va simtiti vinovati, iubindu-va, pentru cine sunteti! In constiinta de masa apare ca este o greseala sa va iubiti. Astfel, oameni au tentinta de a se blestema. Este vorba despre a va iubi, fara judecata, in mod deschis si liber!

4.)Nu lucra in zilele de odihna!SHAUMBRA: Sfinte Moise!TOBIAS: Aceasta este precum Spectacolul lui Rocky, Personificarile Groazei! (Tobias si audienta rad in hohote)Luati-va timp pentru voi insiva! Gasiti-va timp ca sa respirati, ca sa va reechilibrati! Sunt multe solicitari legate de timpul si energiile voastre, incat va simtiti trasi in toate directiile. Noaptea cadeti in pat epuizati, insa incapabili sa dormiti, deoarece va ingrijorati de toate lucrurile. Gasiti-va timp pentru voi!

5.)Onoreaza-ti tatal si mama! SHAUMBRA: Sfinte Moise!TOBIAS: Asa cum am spus inainte, daca spiritul si-ar fi cunoscut mama si tatal, nu ar mai fi scris aceasta porunca! (rasete) In Energia Noua este vorba despre a onora masculinul si femininul, a onora copilul si parintele, a onora fiecare parte proprie, fiecare aspect, permitandu-le sa revina acasa la tine, in acest Acum, in aceasta realitate! Onorati totul despre voi!

6.)Sa nu ucizi! SHAUMBRA: Sfinte Moise!TOBIAS: Aceasta este foarte clara, in Energia veche! In Energia Noua – bucurati-va de viata! Bucurati-va de viata! Este atat de simplu!Va aflati pe Pamant. Ati preluat activitati si sarcini dificile, ca lideri ai constiintei – asa ca, sa va bucurati de viata! Aveti foarte multe reguli, care au fost create de oameni, ca Moise… (Tobias rade) …ce puteti face si ce nu puteti face, incat simtiti ca este un pacat sa va bucurati de viata si acest concept a fost perpetuat de aproape toti. Dar ce mare bucurie, sa te poti bucura de viata!Bucurati-va de mancarea pe care o mancati! Ea nu se va transforma in grasime, in propriul corp! Corpul o va procesa foarte natural si va indeparta ce nu va mai trebuie. Bucurati-va, gasind timp, chiar pentru a citi o carte, a privi la televizor! Bucurati-va de viata, din clipa in care va treziti, pana mergeti la culcare, cat si pe durata viselor! Bucurati-va de viata! Asa cum am spus inainte, a va afla aici, nu este o pedeapsa. Nu este o o condamnare la inchisoare. Nu este din cauza unei karme grele, asupra careia trebuie sa lucrati. Va rog, bucurati-va de viata!Respirati profund, continuu!  

7.)Sa nu furi!SHAUMBRA: Sfinte Moise! TOBIAS: Draga Shaumbra, aveti in interior toata energia de care aveti nevoie! Nu trebuie sa luati de la nimeni si nici sa o dati cuiva pe-a voastra. De prea mult timp oamenii va fura energia si voi ati furat-o pe a lor. Acum, ajungeti in momentul suveranitatii si realizati ca aveti totul in interior. Intelegeti, nu aveti nevoie sa furati si nici nu lasati pe nimeni sa fure de la voi! Mergeti in interior de fiecare data, pentru fiecare raspuns, pentru fiecare rezolvare, pentru orice din viata voastra! Nu aveti nevoie sa o furati si nu-i lasati pe ceilalti sa v-o fure!

8.)Sa nu comiti adulter!SHAUMBRA: Sfinte Moise!TOBIAS: (razand) Cativa dintre voi v-ati simtit vinovati, in timp ce o rosteam pe aceasta. (rasete) Eliberati vinovatia, va rog! Este o energie karmica foarte dificila, daca va agatati de ea.Este vorba despre a va iubi, cu adevarat! Este vorba despre a fi sinceri cu voi, fata de cel ce sunteti. Nu trebuie sa mergeti nicaieri pentru raspunsuri, este vorba despre a fi autentici cu voi. Nu trebuie sa va amagiti. Nu trebuie sa va mintiti, in legatura cu viata. Este vorba despre a accepta fiecare parte din voi. Este vorba despre a va iubi! Aceasta este calea iubirii. 

9.)Sa nu depui marturie falsa impotriva vecinului tau!SHAUMBRA: Sfinte Moise!TOBIAS: Shaumbra, in Energia Noua este vorba despre a avea incredere in voi! Aveti incredere in orice legat de voi! Ce lucru maret, sa ai incredere in cine esti! Sa aveti incredere in voi, in asa masura, incat sa nu trebuiasca sa mintiti, sa nu va pacaliti, sa nu trebuiasca sa furati!Sunteti cine sunteti si fiti mandri sa declarati asta! Stiti ca sunteti Dumnezeu, care se manifesta pe Pamant. Voi stiti ca sunteiti capabili sa va reechilibrati, in orice clipa. Sunteti capabili sa creati o noua constiinta!

10.)Sa nu ravnesti bunurile aproapelui!SHAUMBRA: Sfinte Moise!TOBIAS: Si astfel, am indepartat cele zece porunci vechi.Ultima, are legatura cu a va observa viata, chiar acum! Nu trebuie sa invidiati pe nimeni. Nu trebuie sa va doriti sa fi facut aceste lucruri, in alt fel. Este vorba despre a va onora si a va respecta, pentru calea pe care ati ales-o, in trecut. Este vorba despre a prelua ceea ce considerati a fi o greseala, a patrunde in acea energie si a realiza ca a fost doar o experienta. A fost o alegere, pe care ati facut-o, care v-a adus in acest loc. Nu a fost nimic gresit, ci ceva care v-a adus o experienta extraordinara, in spiritul vietii voastre.Legamintele Spiritului din Energia Noua se afla aici, ca sa va sustina si sa va echilibreze, sa fiti in interiorul vostru, sa va refaceti, sa va cunoasteti si sa va iubiti. Nu este vorba despre un Spirit care exista undeva, intr-un loc indepartat. Este vorba despre Spiritul vostru. 

Acestea sunt Legamintele Spiritului din Energia Noua!.... si eliberati toate poruncile! Fie ca provin de la Moise, fie de la cei care le-au creat, lasati-le sa plece! Voi sunteti, in acest Acum, in prezent. Va aflati in aceasta energie. Faceti un legamant cu voi-insiva, sa fiti, sa va iubiti, sa experimentati si sa va exprimati!Eu sunt, Namaste, si asa este. (rasete si aplauze).









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu