duminică, 13 martie 2011

Despre Zorba Buddha



Zorba este partea din noi care iubeste Viata fara conditii, care se bucura de tot ce ii ofera latura materiala a vietii, de la abundenta materiala, bani, faima, placere, afaceri, familie, copii. Zorba face parte din lume dar ramane inocent ca un copil. Se bucura si traieste cu intensitate momentul ca si cum ar fi ultimul. Zorba este pasiune si entuziasm.

Buddha este partea din noi care are nevoie de experiente spirituale, de tacere si Regasire. Partea din noi care nu e multumita doar cu placerile materiale. Simte si stie ca Viata poate sa-i ofere mai mult. Sentimente precum Pace, Liniste, Sine, Unitate, Iubire, Extaz. Experiente dincolo de corp. Lui Buddha din noi ii place sa inchida telefonul si sa isi ia o ora pauza de liniste, meditatie atunci cand simte nevoia. Buddha este compasiune, iubire si meditatie.

Zorba si Buddha impreuna sunt precum corpul si spiritul in armonie.

A sosit momentul sa cream un Echilibru in noi intre aceste 2 parti care au fost in conflict mult timp pana acum. ACUM e momentul sa ne luam laptopul cu noi si sa mergem in natura sa meditam. Sa imbratisam si sa iubim.

Sa ai Aripi si Radacini impreuna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu