luni, 18 aprilie 2011

Iesirea din criza-Un nou partid?

Bine V-am gasit Dragi Prieteni.
  Iata ca ziua de Florii a anului 2011 aduce in fata Constiintei noastre un material cit si diverse opinii vis a vis de posibila REALITATE VIITOARE izvorita din titlul afisat mai sus.
  Atit Materialul, cit si Comentariile aferente le puteti gasi la adresa de mai jos :
Un nou partid: De ce nu se face. Cine ar putea sa-l faca?
de Dragos Paul Aligica Contributors.ro
  Din punctul meu de vedere, sunt foarte binevenite comentariile ca diversitate de opinii vis a vis de acest articol al domnului Dragos Paul Aligica postat in Contributors.ro.
  Cu toate acestea, este necesar sa mai adaug si eu o Alta Perspectiva, dar de natura Spirituala, Perspectiva care reprezinta opinia anumitor Fii Ai Luminii Treziti Spiritual, dar si Implicati Spiritual in Forme Specifice Rolului lor Misionar.

  Deci, sunt un purtator de cuvint ai celor care isi Asuma RESPONSABILITATEA VALORILOR ADEVARULUI DIVIN in curs de materializare accelerata.
  Totusi, eu si altii ca mine care stam in espectativa si observam dinamica accelerata a Schimbarii Mondiale de Civilizatie va intreb: DE CE OARE MAI AVEM NEVOIE DE PARTIDE POLITICE CARE SA CONDUCA ROMANIA(si Terra)?
  Fiindca Partidele Politice sunt POLI ai Propriilor Interese de Grup care nu stiu si nu vor sa conduca decit in mod Egoist.
  Civilizatia Umana este in Proces de Schimbare evidenta, si orice aplicare de metode vechi de Organizare si Administrare Sociala prin POLI de PUTERE POLITICA EGOTICA, nu va mai oferi sub nici o forma si niciodata rezultatele favorabile de vietuire pe care Poporul le asteapta.

  In acest Moment Istoric de metamorfoza si Tranzitie de la o Civilizatie Veche la una Noua, a vorbi despre Solutii de Redresare economica, sociala, financiara, etc, doar inlocuind o Grupare POLITICA cu alta pe aceleasi Principii vechi deja uzate pe toata planeata fara exceptie, este egal cu a vorbi despre aplicarea unor solutii de genul celor utilizate in Epoca Medievala a Castelor Nobiliare, care nu-si doreau disparitia proprie sub presiunea evenimentelor de Transmutare a Societatii spre Nou.
  Putem spune in mod comparativ, faptul ca Partidele Politice actuale sunt cu adevarat Caste Nobiliare Moderne care si-au consumat Experienta si implicit Substanta.
  Lumea a Atins un nou nivel de Constiinta si de Manifestare, pe care POLITICUL nu-l intelege si nici nu vrea, fiindca le-ar anula Interesele Individuale si de Grup (casta) Egotic.
  Cu Totii vrem ceva Nou fiindca observam in mod evident ca Vechiul nu mai functioneaza.
  Dar Acest Nou nu poate veni momentan dintr-o data, deoarece in Romania nu sa atins pragul Critic(peste 51% din popor) al Renuntarii la Vechi.

  Sa nu uitam ca in biblie se spune: Nu poti pune VIN NOU in Burdufuri Vechi.
  Si pentru ca Marea Majoritate a Poporului Roman sa acceada la acel NOU pe care si-l Doreste, Poporul trebuie sa se Focalizeze prin INTENTIE REALA pe ,,Burdufuri NOI,, ,adica pe LIDERII NOI ALTRUISTI care au Abrogat din Costiinta Personala IMUNITATEA Politica de orice fel si care sunt Permanent Deschisi si Dispusi sa aplice PRACTIC si TRANSPARENT invatatura CRISTICA conform careia: CEL MARE IL SLUJESTE PE CEL MIC.
  Majoritatea oamenilor din poporul Roman(si Terestru) in limita informatiilor pe care ei le detin, Cred ca acest punct de vedere este Utopic.
  Dar Eu va Spun: UTOPIE este in a mai mentine in Functionare orice Administrare STATALA EGOTICA tip PARTIDE POLITICE sau alte Organizatii Manipulatoare ale acestora.
  Si nu imi Doresc sa mi(ni) se dea Dreptate, fiindca ceea ce v-am exprimat mai sus se va dovedi a fi Adevarat chiar in Timpul Acestei Vieti, dar pentru a se realiza acest lucru mai trebuie ca marea majoritate a poporului in mod individual sa treaca prin niste Provocari majore, care le va slefui si purifica Constiinta si care le va permite si lor un Nou tip de Intelegere si Manifestare Personala cu Continut 100% SPIRITUAL DIVIN asemenea Noua.

  Aceasta este Viziunea Multora dintre Noi, si Noi Observam Materializarea acesteia pas cu pas, asteptind cu Bucurie ziua cind NOII LIDERI SPIRITUALI ALTRUISTI ai ROMANIEI isi vor ocupa cu Demnitate locul in Reorganizarea si Coordonarea NOII ROMANII ai IUBIRII NECONDITIONATE.
  Fiindca Romania este GRADINA MAICII DOMNULUI unde Creste FLOARE IUBIRII NECONDITIONATE a acelui Timp al Viitorului Apropiat, timp si loc in care POLITICUL actual este complet DIZOLVAT.
  Subscrieti la Dizolvarea Tehnologiei Fabricarii de Partide Politice(cit si a celor Existente) in Romania si pe Terra, fiindca Aceasta este Calea Absoluta a Iesirii din Criza.
  Daca nu ma Crezi, Traieste si Vezi.
  Aceasta este Floarea Cunoasterii Spiritual Divine pe care vi-o ofer azi in DAR.
  Iubire si Lumina(Intelepciune) Cristica Maxima Tuturor.
  Gicu Dan-Sintana de Arad- ziua de Florii 17 Aprilie 2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu