duminică, 24 aprilie 2011

Energia de resort -Zamolxe


Zamolxe:Când omul suferă pentru că nu i se împlineşte ceva anume, el de fapt adună putere.
Cum de nu observi acest lucru? Prin faptul că au răbdat pentru ceva anume chiar şi ani de zile demonstrează cât de puternici sunt. Mai au un mic pas de făcut: să înceteze dorinţa, să se rupă
de ea, să revină la ei înşişi şi atunci energia resortului întins ani de zile va fi folosită pentru exact ceea ce au nevoie şi chiar pentru mai mult decât atât. Deci, cu cât au răbdat mai mult, cu atât sunt mai puternici. Trebuie doar să sesizeze acest lucru.
Remer Ra: Am cunoscut un caz, când o femeie trecută de prima tinereţe căuta cu disperare un bărbat cu care să-şi petreacă restul anilor iar după ani de căutări, în care atinsese chiar limitele penibilului, s-a lăsat păgubaşă. Culmea e că doar atunci când au .renunţat la căutare s-a petrecut .minunea”. În nici o lună şi-a găsit jumătatea. Acum nu mă mai miră faptul, la câtă energie. a adunat în „resort”. 
Zamolxe:Oricum, înţeleg doarece cei sunt pregătiţi să înţeleagă...Răul este deja făcut şi va mai dura un timp până se va scoate din mintea omului ideea că rabdă pentru că este un păcătos.Fără,îndoială că  sunt necesare. unele lecţii, dar există adevăruri ce nu trebuiesc ascunse omului, căci vei prelua suferinţa lor.
Remer Ra:Cred că la asta se referea Iisus când a spus;Vai de voi, învăţători ai Legii! Pentru că voi aţi pus mâna pe cheia cunoştinţei: nici voi n-aţi intrat, iar pe cei ce voiau să intre,i-aţi împiedicat să intre." (Luca 11:52) 

sursa:Legile lui Zamolxe-Remer Ra

2 comentarii: