duminică, 15 ianuarie 2012

Schimbarea este Aici si Acum!

Am primit recomandare sa vizionez documentarul de mai jos  de la  oprietena.   Este  frumos realizat si interesante ideile deja cunoscute  de multi.M-a facut sa trag niste concluzii esentiale   care nu se fac in   acest documentar.Desigur este interesant de urmarit si concluziile care trag  in acest film si chiar va recomand.

Tocmai  de  aceea  voi  trage   concluzii    dintr-un alt punct de vedere .  In primul rand    in acest film este vorba de datarea aparitiei  piramidelor  egiptene  . In al  doilea rand este vorba esenta principiilor din aceasta antichitate  dar  si  din   alte  civilizatii     antice    in     mod    special ,  cele  legate  de  graiul   astrelor   si    influenta  lor   asupra constiintei umane . In  al   treilea  rand   este   vorba  21  decembrie 2012 , care  este  vazut  ca punct critic inevolutia  Pamantului.


Codul piramidelor:O noua tehnologie(Documentar,partea a cincea)
   
 Vezi  mai multe  video    din   diverse

Concluzii personale.

1.Datarea piramidelor este  inca  incerta  si nu cred ca este atat de importantaea ne pierdem vremea cu ea.   2. Astrele au avut si au influenta asupra noastra,dar bineinteles nu trebuie uitat ca dispun nu impun.    3.Influenta  astrelor   arata   ca  facem   parte  dintr-un Tot  Unitar prin  care  se  intelege   ca   creatia  fiecaruia nu este  tocmai   individuala.      4. Creatia noastra individuala are si ea o influenta a Universului   in  care  traim . 5. Asa  cum   intunericul   este  cel  mai  mare  la   solstitiul   de   iarna   si urmeaza o perioada dupa, de cresterea a luminii,tot  asa  exista  si  solstitiu universal avand  aceleasi  caractersitici.Deci schimbarea din 21 decembrie 2012 nu va fi  brusca,fiind vorba de un proces treptat.6.Si nu in ultimul rind sa intelegem ca schimbarea este aici si acum nu maine.



sursa:http://viataestemagie.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu